دکتر محمدیوسف رحمتی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به استقرار بیمارستان سیار صحرایی در شب های قدر افزود: در این ایام ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۲۰ دستگاه آمبولانس و هشت دستگاه موتورلانس در اطراف حرم رضوی و ۷۰ دستگاه آمبولانس در نقاط مختلف شهر مشهد مستقر شده اند.
وی ادامه داد: استقرار ۵۰ تیم واکنش سریع با حضور ۱۰۰ پرستار زن و مرد در صحنها، رواقها و شبستانهای حرم مطهر رضوی از دیگر اقدامات ویژه شب های قدر به شمار می رود.
جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در کمیته بهداشت، درمان و محیط زیست ستاد خدمات سفر خراسان رضوی گفت: تدابیر ویژه شبهای قدر در حوزه درمان به ویژه در بیمارستانهای نزدیک به حرم مطهر رضوی به عنوان «مراکز درمانی معین» اندیشیده شده است و در این مدت تمامی بیمارستانها بویژه مراکز درمانی شهید کامیاب، شهید هاشمینژاد، امام زمان(عج)، موسی بن جعفر(ع) و جوادالائمه(ع) مشهد در آمادگی کامل هستند.
رحمتی همچنین از تشدید بازدیدهای کارشناسان و بازرسان حوزههای بهداشت و دارو همگام با شبهای قدر با تمرکز بر محدوده حرم مطهر رضوی خبر داد.
وی گفت: در مأموریت ویژه شبهای قدر هفت متخصص طب اورژانس، ۱۰ پزشک عمومی و بیش از ۱۰۰ پرستار با تجربه برای ارائه خدمات درمانی به مجاوران و زائران رضوی حضور خواهند داشت و این افراد در بیمارستان سیار، دارالشفاء امام(ع) و دیگر مکانهای مشخص شده برای امدادرسانی به بیماران مستقر هستند.
مرکز اورژانس پیشبیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ۱۶۴ پایگاه عملیاتی شامل ۱۰۰ پایگاه شهری، ۶۲ پایگاه جادهای و یک پایگاه امداد هوایی، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۱۰ دستگاه موتورلانس و مرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات با تحت پوشش داشتن ۱۵ شهرستان به صورت شبانه روزی و رایگان در حال ارائه خدمات فوریتهای پزشکی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی است.
نظر شما