معاون استاندار چهارمحال و بختیاری: مردمی‌سازی مبارزه با موادمخدر اولویت است

شهرکرد-ایرنا-معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به جایگاه مردمی مبارزه با مواد مخدر گفت:مردمی‌سازی از مهمترین اولویت اصلی مبارزه با مواد مخدر است.

به گزارش ایرنا، محسن حسین‌میرزایی روز سه‌شنبه در جلسه کمیته مشارکت‌های مردمی شورای مبارزه با مواد مخدر استان با تاکید بر اینکه در نظام جمهوری اسلامی هر کاری که به مردم واگذار شده است و مردم مشارکت داشته‌اند به موفقیت دست یافتیم، افزود:پیشگیری از مصرف و گرایش به مواد مخدر ، نیازمند همکاری بین بخشی و استفاده از ظرفیت مردم است.

به گفته وی، در حوزه پیشگیری و همچنین فرهنگسازی در حوزه موادمخدر، دستگاه‌ها، نهادها و سازمان‌های مردم‌نهاد براساس وظایف ذاتی و قانونی خود نیاز است فعالیت داشته باشند.

وی افزود: امروزه در بین برخی از خانواده‌ها به خصوص نسل جدید، قبح مصرف مواد مخدر شکسته شده است که در این راستا باید فرهنگسازی و بصیرت‌افزایی، آگاهی بخشی در بین خانواده و مدارس برای پیشگیری از مصرف مواد مخدر انجام شود.

حسین‌میرزایی بر استمرار کار فرهنگی در زمینه پیشگیری از مصرف مواد مخدر تاکید کرد و گفت: حساس‌سازی خانواده در این زمینه در اولویت قرار دارد.

برنامه یاریگران زندگی در ۶۰ درصد روستاهای استان اجرا می‌شود

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه طرح یاریگران زندگی در سال گذشته در ۱۴۰ روستا اجرا شد، گفت:امسال این طرح در ۶۰ درصد روستاهای استان اجرا می‌شود.

سیروس میرزایی افزود: اعتیاد، یک معضل اجتماعی است و با اجتماعی کردن برنامه‌ها و مردمی‌سازی و افزایش مداخله سازمان‌های مردم‌نهاد، این مبارزه با مواد مخدر تاثیرگذاری بیشتری در جامعه خواهد داشت.

به گفته وی، درسال گذشته ۲۱ مرکز جدید متادون درمانی از دانشگاه علوم پزشکی استان مجوز فعالیت دریافت کردند و سال گذشته تشکیل و راه‌اندازی سازمان‌های مردم نهاد در حوزه پیشگیری از اعتیاد ۱۴ درصد افزایش داشت.

میرزایی اظهار داشت:توسعه فعالیت مشاوران در مناطق آلوده و در معرض آسیب یک ضرورت است و باید فعالان موسسات مردم نهاد تسهیلگران را به سمت برنامه‌هاو کانون‌های یاریگران زندگی هدایت کنند.

وی گفت: باید از ظرفیت فضای مجازی رسانه در حوزه پیشگیری از مواد مخدر و ایجاد نگرش و تقویت رفتار و سالم‌سازی اجتماعی استفاده شود.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای 12 شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت است و هم‌اکنون ۳۱۰ تشکل فعال و مجوزدار استانی و شهرستانی زیرمجموعه استانداری و فرمانداری‌ها در استان فعال هستند که از این تعداد ۱۱۰ تشکل فعال و مجوزدار استانی و ۲۰۰ تشکل مردم‌نهاد شهرستانی در استان مشغول به فعالیت هستند و بخشی در راستای مبارزه با موادمخدر فعالیت دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha