نظارت بر ذبح دام و فرآورده‌های خام دامی در استان اردبیل تشدید می‌شود

اردبیل - ایرنا - معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اردبیل از تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر ذبح دام و فرآورده‌های خام دامی در ایام سوگواری اربعین حسینی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، رحمان نجفی روز چهارشنبه با اشاره به آماده‌باش اداره کل دامپزشکی استان اردبیل در ایام سوگواری اربعین حسینی، گفت: کشتارگاه‌های دام استان نیز در این ایام فعال بوده و آماده پذیرش دام‌های نذری و قربانی عزاداران هستند.

وی افزود: اکیپ‌های نظارت بهداشتی این اداره کل دامپزشکی استان از چند روز مانده به اربعین ساماندهی شده‌اند تا فرایند نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی به صورت کامل اجرا شود.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اردبیل اظهار کرد: با توجه به فرارسیدن ایام سوگواری اربعین حسینی و انجام نذورات شهروندان و نیز استقرار مسافران تابستانی در استان میزان تقاضا برای تهیه فرآورده‌های خام دامی در استان افزایش یافته و بر اساس دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور با ساماندهی و هماهنگی بین دستگاه‌های حوزه سلامت اکیپ‌های نظارتی افزایش یافته تا در تهیه و مصرف این فرآورده‌ها مشکلی رخ ندهد.

نجفی با تاکید بر اهمیت و حساسیت نظارت بهداشتی برای به حداقل رساندن شیوع بیماری‌های مشترک و نقش آن در ارتقای سلامت عمومی جامعه، بیان کرد: مراکز تولید، توزیع و عرضه این فرآورده‌ها مانند کشتارگاه‌های دام و طیور، قصابی‌ها، مرغ فروشی‌ها، ماهی‌فروشی ها و نیز سردخانه‌های نگهداری فرآورده‌ها، کارگاه‌های بسته‌بندی و فرآوری، خودروهای یخچالدار حمل، رستوران‌ها، کترینگ‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و نمایشگاه‌های تابستانی از جمله مراکزی هستند که بر نحوه عملکرد آنها نظارت مستمر خواهد شد.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اردبیل اضافه کرد: هدف دامپزشکی تامین امنیت غذایی و ارتقای سلامت و بهداشت عمومی جامعه است و در این راستا از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.

وی از شهروندان خواست به عنوان شهروند همیار دامپزشکی، این اداره کل را در اجرای طرح نظارت و کنترل یاری کرده و موارد مشکوک و گزارش‌های خود را از طریق شماره تلفن ۳۳۳۹۴۸۰۰ و سامانه ارتباطات مردمی ۱۵۱۲ در میان بگذارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha