به گزارش خبرنگار ایرنا ابوطالب شفقت روز دوشنبه در جلسه کارگروه اشتغال استان اظهار کرد: سهم صادرات استان به نسبت سال گذشته به دلیل مشکلات به وجود آمده از جمله کمبود صرافی، مجوزها و مشکلات بانکی در مرکز و موانع صادرات حامل های انرژی کاهش یافته که با رفع موانع باید جبران و افزایش یابد.
وی گفت: پایانه صادراتی کشاورزی و سنگ نیز به صورت جدی و کارشناسی پیگیری خواهد شد.
وی با اشاره به مقوله درمان توریستی به عنوان یکی از ظرفیت های اشتغال زا تصریح کرد: در لرستان ظرفیت های درمان توریستی وجود دارد که برای ارائه راهکارهای شکوفایی آن جلسات تخصصی به مدیریت معاون اقتصادی استاندار برگزار خواهد شد.
شفقت حضور و فعالیت بخش خصوصی به ویژه اتاق بازرگانی و اتاق اصناف در افزایش سهم اشتغال استان را حیاتی قلمداد کرد و گفت: اتاق اصناف استان باید همانند اتاق بازرگانی بیش تر حمایت شود تا نقش کنترلی و ایجاد رونق در بازار را به بهترین نحو انجام دهد.
وی ادامه داد: برای در اختیار قرار دادن ساختمان جدید با ظرفیت های بهتر به اتاق اصناف پیگیری های لازم را انجام خواهیم داد.
وی به سایر موارد مطرح شده در جلسه کارگروه اشتغال اشاره کرد و گفت: در این جلسه تعیین سهم اشتغال دستگاه های اجرایی در سالجاری مورد بررسی قرار گرفت و سهم دستگاه ها در مجموع ۲۶ هزار شغل است که به یاری خدا و با تغییرات کارشناسی تا پایان سال محقق خواهند شد.
وی تصریح کرد: با ایجاد این میزان از اشتغال نرخ بیکاری استان یک رقمی و تا حدود ۹ درصد کاهش پیدا خواهد کرد.
استاندار اعطای تسهیلات کم بهره دستگاه های حمایتی برای خوداشتغالی متقاضیان را یکی دیگر از دستور کارهای طرح شده در جلسه برشمرد و عنوان کرد: پرداخت این تسهیلات از مهر ماه آغاز خواهد شد و دستگاه ها مکلف شدند مسئولیت خود را در قبال این تسهیلات مشخص و ظرف یک هفته گزارش دهند.
نظر شما