به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا ابوطالبی روز سهشنبه در جمع خبرنگاران افزود: امسال برای متخلفان بیش از ۲۵ هکتار از زمینهای ملی استان ۵۲ پرونده تخریب و تصرف تشکیل شد.
وی به خلع ید ۸۷ هکتار زمینهای ملی از متصرفان اشاره کرد و گفت: قانونشکنان بعد از تکمیل پرونده به مراجع قضایی در استان معرفی میشوند.
بیشترین تصرفها در مهدیشهر
ابوطالبی با اشاره به اجرای حکم قضایی ۴۷ فقره پرونده متخلفان در سطح استان تصریح کرد: بیشترین تصرفات در شهرستان مهدیشهر انجام شده است.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان تصریح کرد: هرگونه تخریب و تصرف، ساخت و ساز غیرمجاز، برداشت غیرمجاز خاک و همچنین تغییر کاربری زمینهای منابع طبیعی، ممنوع است و برای هر یک از این موارد باید مجوزهای لازم گرفته شود.
وی یادآور شد: کلاسهای آموزشی متعددی در جهت کاهش عوامل موثر تخریب زمینها و منابع طبیعی استان سمنان از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون برگزار شده است.
این مسوول درباره گشتها و حضور فیزیکی عوامل یگان حفاظت در عرصههای منابع طبیعی استان سمنان، گفت: روزانه ۱۸ گشت توسط یگانهای حفاظت در عرصهها به منظور جلوگیری از تصرف زمینها و آتشسوزی در جنگلها و مراتع استان انجام میشود.
وی از شهروندان خواست گزارشهای خود را در ارتباط با هرگونه حوادث، جرایم و تخلفات مرتبط با عرصههای منابعطبیعی از جمله قاچاق چوب، آتشسوزی، تخریب زمین و همچنین ساخت و ساز غیرمجاز را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۰۴ و ۱۳۹ اطلاعرسانی کنند.
به گزارش ایرنا، وسعت مراتع و عرصههای بیابانی شهرستان شاهرود به ترتیب حدود یک میلیون و ۷۵۰ هزار هکتار و ۲ میلیون ۳۰۰ هزار هکتار است.
از ۹ و هفت دهم میلیون هکتار وسعت استان سمنان، ۵۵ درصد نواحی بیابان و خشک، ۳۸ و نیم درصد درصد مراتع، ۲ درصد اراضی کشاورزی و سه و ۶ دهم درصد جنگل است.
نظر شما