۲۴ شهریور ۱۴۰۳، ۱۳:۵۰
کد خبرنگار: 750
کد خبر: 85595998
T T
۳ نفر

برچسب‌ها

نماینده ولی‌فقیه در سمنان: معلم برای دانش‌آموز نقش هدایتگری دارد

شاهرود - ایرنا - نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان گفت: تعامل و برخورد معلمان با دانش‌آموزان باید تربیتی و فرهنگی همراه با نگاه مهربانانه و هدایتگری باشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام و المسلمین مرتضی مطیعی روز شنبه در گردهم‌آیی مشترک شورای معاونان اداره‌کل آموزش و پرورش، امامان جمعه، مدیران و رؤسای آموزش و پرورش و معاونان پرورشی و تربیت‌بدنی استان سمنان که در سالن اجتماعات پژوهش‌سرای دانش‌آموزی شاهرود برگزار شد، افزود: تعامل و برخورد معلم باید مرتفع‌کننده مشکلات دانش‌آموز و نقش هدایت‌گری داشته باشد، در غیر این‌صورت به خروجی اثرگذار منجر نخواهد شد.

وی با تبریک نهم ربیع‌الاول روز آغاز امامت، ولایت و زعامت حضرت ولیعصر(عج) و تقدیر از تلاش فعالان عرصه آموزش و پرورش استان سمنان، اظهار کرد: دغدغه‌مندی فرهیختگان مشفق و دلسوز امور جامعه، امری ضروری است.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان ادامه داد: بخش عمده فعالیت‌های فرهنگی به جوانان مربوط می‌شود که از مسیر آموزش و پرورش عبور کرده‌اند.

حجت‌الاسلام و المسلمین مطیعی با اشاره به اینکه رویه واحد برای تدوین سند اوان کودکی امری ضروری است، ابراز کرد: افراد از دوره نونهالی تا دوره تحصیلی متوسطه تربیت‌یافته آموزش و پرورش هستند. همکاری امامان جمعه استان برای هم‌پوشانی برنامه‌های فرهنگی و تربیتی که به نوعی انجام فعالیت‌های بخش فرهنگی نوجوانان و جوانان را متعهد شده‌اند، با این‌ مجموعه لازم است.

وی به اجرایی‌سازیی طرح امین در مدرسه‌های استان سمنان اشاره کرد و گفت: آموزش و پرورش متولی اجرای برنامه‌های فرهنگی‌تربیتی ویژه نوجوانان و جوانان است.

نماینده ولی‌فقیه در سمنان: معلم برای دانش‌آموز نقش هدایتگری دارد

مدرسه کانون برنامه‌ریزی‌های آموزش و پرورش است

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان هم در این گردهم‌آیی بر اهتمام ویژه به برپایی نماز در مدرسه‌های استان تاکید کرد و گفت: فرآیند طرح مهر از اردیبهشت امسال در سمنان با هدف ایجاد محیطی امن و بانشاط برای فرهنگیان و دانش‌آموزان و همچنین کاهش دغدغه اولیا با استفاده از تمام ظرفیت‌های آموزش و پرورش آغاز شد تا سال تحصیلی خوب و ماندگاری در راستای شعار «برای ایران برای مدرسه» تحقق یابد.

سیدجمال وزیری افزود: هر آنچه که برای آینده ایران اسلامی متصور هستیم، در مدرسه اتفاق می‌افتد و هیچ قله‌ای فتح‌شدنی نیست، مگر به‌ دست معلمان تربیت‌یافته و فرهیخته، بنابراین مدرسه کانون برنامه‌ریزی‌های آموزش و پرورش است.

وی با بیان اینکه مهربانی زبان مشترک همه انسان‌ها است، ابراز کرد: تلاش می شود تا ماه مهر با مهربانی و عطوفت آغاز شود و با ایجاد پیوند بین معلم، مدرسه و دانش‌آموز، اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب به بهترین شکل محقق شود.

وزیری با اشاره به اینکه علم گفتنی نیست، بلکه شکفتنی است، افزود: تولید علم در قالب تولید مقاله است، اما علم زنده تکثیر می‌شود، راه‌حل‌های بومی ارائه‌ می‌کند و از گفت‌وگو شکل می‌گیرد و همچنین موجب کشف ایده می‌شود، بنابراین باید از توهم دانایی به اصل علم و سرگشتگی رسید و دانش‌آموزان را حکمت‌دان پرورش داد.

وی با اشاره به اینکه سه سال اول زندگی مهم‌ترین دوره شکل‌گیری شاکله تربیتی کودک است، تصریح کرد: تدوین سند اوان کودکی ضروری است؛ چرا که سند تحول بنیادین آموزش و پرورش از هفت‌سالگی آغاز می‌شود.

مدرسه خط مقدم جبهه فرهنگی است

وی مدرسه را خط مقدم جبهه فرهنگی خواند و افزود: با اجرای اهداف سند تحول بنیادین جامعه پویا از مدرسه آغاز می‌شود و کلید اقتدار و دانایی در مدرسه به‌عنوان جمهوری علم شکل می‌گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان اظهار کرد: تقویت آموزه‌های دینی و توجه به اعتقادات مذهبی و اسلامی در مدرسه‌های استان باید با شیوه‌های موثر تربیتی برای فرزندان و نسل آینده تبیین شود.

نماینده ولی‌فقیه در سمنان: معلم برای دانش‌آموز نقش هدایتگری دارد

ترویج فرهنگ نمازخوانی ضامن ثبات و آرامش جامعه

رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان سمنان هم در این آیین گفت: ترویج نماز و فرهنگ نمازخوانی در مدرسه‌ها ضامن ثبات و آرامش جامعه است.

حجت‌الاسلام‌ محسن فاطمی‌نیا بر ترویج نماز و فرهنگ نمازخوانی در مدرسه‌ها تاکید کرد و افزود: مهم‌ترین اصل دینی و آهنگ مذهبی نماز است که ستون دین و چشم‌روشنی پیامبر اکرم(ص) محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در قرآن کتاب انسان‌ساز بیش از ۶۹ بار بر خواندن نماز تاکید شده است، افزود: اگر نماز قبول شود بی‌شک تمام اعمال انسان مورد قبول قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه هر یک از آیه‌های قرآن بیانگر اهمیت و ارزش خاص و جایگاه رفیع این عبادت مهم در پیشگاه خداوند است، ابراز کرد: برخی آیات نماز را از اهمیت بُعد معنوی و ملکوتی و همچنین مایه‌ آرامش دل‌ها، عامل بازدارنده از زشتی و پلیدی معرفی کرده است.

رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان با اشاره به اینکه مدرسه از تمام محیط‌های تبلیغی مهم‌تر است، اظهار کرد: تاثیر نماز در مدرسه که تربیت از این محیط آغاز می‌شود، بیش‌تر است.

وی اهتمام به نماز در مدرسه‌ها را امری جدی برشمرد و گفت: اقامه نماز در آموزش و پرورش در واقع سندی راهبردی در راستای اهداف سند تحول بنیادین است. ترویج نماز و فرهنگ نمازخوانی بین نوجوانان و نسل‌های جدید، ثبات و آرامش جامعه را تضمین می‌کند.

به گزارش ایرنا، این آیین با حضور میکاییل باقری مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه استان، حجت‌الاسلام محسن فاطمی‌نیا رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه، حجت‌الاسلام محمدرضا شمس‌الدین مشاور استاندار و رییس ستاد اقامه نماز، سیدجمال وزیری مدیرکل آموزش و پرورش استان و سیدمحمد موسوی مدیرآموزش و پرورش شاهرود در سالن اجتماعات پژوهش‌سرای دانش‌آموزی شاهرود برگزار شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha