به گزارش ایرنا، علیرضا قاری قرآن روز یکشنبه در آیین تکریم و معارفه معاونان جدید استانداری اصفهان افزود: عهدهدار شدن مسوولیت در این مسیر، فرایندی خطیر و توفیقی ارزشمند است که امیدواریم از آن سربلند بیرون بیاییم.
وی با بیاناینکه موضوع مسکن همچنان در اولویت برنامههای دولت چهاردهم قرار دارد، افزود: وضعیت مسکن در کشور خاص است از این رو در کنار سایر چالش های استان مانند آب، محیط زیست و فرونشست زمین بر روی میز استانداری قرار دارد و اینگونه نیست که به حاشیه رفته باشد.
قاری قرآن افزود: رفع چالشهای شهرداریهای استان بعنوان سازمانهایی که در ارتباط مستقیم با اقشار مختلف مردم قرار دارند نیز در اولویتهای مدیریت عمرانی استان است.
معاون استاندار اصفهان گفت: موضوع مهم در این بخش، فرایند اخذ مجوز پروژه برای ارتقای زیرساختهاست که بسیار زمانبر و پیچیده محسوب می شود.
وی تصریح کرد: تسهیل امور نیازمند وفاق و همدلی است و میتوان با این رویکرد موانع مسیر را هموار کرد.
مشاور استاندار و مدیرکل حراست استانداری اصفهان نیز در این آیین گفت: چالش امروز کشور مدیران نیستند بلکه ما نیازمند اصلاح فرایندهای کهنه هستیم.
حسن سلیمی با بیاناینکه رویکرد ما در واحد حراست تمرکز روی مقوله پیشگیری است، افزود: به نیازهای نیروی انسانی سازمانها نیز باید به نحو شایسته رسیدگی شود تا اصل بهره وری و فضای کاری سالم برقرار باشد.
وی استاندار جدید اصفهان را سختکوش توصیف کرد و افزود: افرادی که میخواهند در دولت چهاردهم با وی همراهی کنند باید از همت بلند و انگیزه وافر برخوردار باشند.
در این آیین با احکامی جداگانه از سوی استاندار اصفهان، علیرضا قاریقرآن بعنوان سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی، ایوب درویشی بعنوان سرپرست معاونت سیاسی و اجتماعی، اکبر صالحی بعنوان سرپرست معاونت امنیتی و انتظامی، حسن سلیمی بعنوان مشاور استاندار و مدیرکل حراست، غلامرضا کیهانپور بعنوان مشاور استاندار در امور پیگیریهای ویژه، سیدجمالالدین صمصام شریعت بعنوان مشاور استاندار در امور معماری و شهرسازی و سیدعلی بهشتنژاد بعنوان مشاور استاندار معرفی شدند.
در این مراسم همچنین از تلاشهای معاونان پیشین استانداری از جمله مهران زینلیان معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان قدردانی شد.
وضعیت کمآبی در استان اصفهان به یکی از چالشهای اساسی این خطه تبدیل شده است تا جایی که تأمین آب آشامیدنی بویژه در فصول گرم سال با اختلال روبهرو میشود؛ تنش آبی استان اصفهان در کنار خشکی مستمر رودخانه زایندهرود، افزایش پدیدههای مخربی همچون فرونشست زمین، ریزگردها و دیگر معضلات زیست محیطی را به همراه داشته است.
عملیات اجرایی مرحله نخست پروژه انتقال آب از دریای عمان به استان اصفهان مهر سال ۱۴۰۱ آغاز و در دولت سیزدهم در ۲۴ نقطه با حضور ۱۴ پیمانکار اجرا شد.
مرحله دوم این پروژه نیز مهر سال ۱۴۰۲ با حضور رییس جمهور شهید در اصفهان آغاز شد و اکنون ۷۰ درصد پیشرفت فیزیک دارد.
نظر شما