به گزارش ایرنا مهدی جمالینژاد روز چهارشنبه در کارگروه سازگاری با کم آبی استان اصفهان در استانداری افزود: پروژههای آب همچنان در اولویت مدیریت استان است و همه ما برای آینده زایندهرود نگران هستیم که امیدواریم بتوانیم با رویکرد وفاق و همدلی، کار در این حوزه را در کوتاهترین زمان به نتیجه برسانیم.
وی افزود: جلسات مرتبط با پروژههای تأمین آب استان در ۲ هفته اخیر بطور مستمر برگزار و چالشها شناسایی و راه برونرفت از آنها مشخص شده است.
جمالی نژاد تصریح کرد: با مدیریت برداشت آب در حوضه آبریز زایندهرود از سراب تا پایاب، اجرای پروژههای تأمین آب و گام برداشتن در مسیر فناوریهای نوین از جمله انرژی خورشیدی، این استان بعنوان الگوی ملی معرفی خواهد شد.
وی ادامه داد: همافزایی نمایندگان صنف کشاورزان نیز به ما کمک میکند تا بتوانیم پروژهها را با شتاب بیشتری اجرایی کنیم.
جمالی نژاد، ارائه راهکار و شناسایی چالشها برای توسعه انرژی خورشیدی در بخش دامپروری و کشاورزی استان را خواستار شد.
وی از رهاسازی آب مورد نیاز کشاورزان استان برای کشت پاییزه خبر داد و افزود: زمان رهاسازی با هماهنگی نمایندگان صنف کشاورزی، جهاد کشاورزی و شرکت آب منطقهای تعیین و اطلاع رسانی خواهد شد.
استاندار اصفهان افزود: رویکرد ما این است که مشکلات منطقه را نخست با بهرهگیری از توانمندیهای درون استانی حل کنیم اگرچه جذب مساعدتهای ملی نیز با جدیت دنبال میشود.
به گزارش ایرنا، این نشست با حضور معاون سیاسی و اجتماعی استانداری، مدیرکل جهاد کشاورزی استان، مدیرعامل شرکت آب منطقهای و نمایندگان صنف کشاورزی اصفهان برگزار شد.
وضعیت کمآبی در اصفهان به یکی از چالشهای اساسی این خطه تبدیل شده است تا جایی که تأمین آب آشامیدنی بویژه در فصول گرم سال با اختلال روبهرو میشود؛ تنش آبی استان در کنار خشکی مستمر رودخانه زایندهرود، افزایش پدیدههای مخربی همچون فرونشست زمین، ریزگردها و دیگر معضلات زیست محیطی را به همراه داشته است.
عملیات اجرایی مرحله نخست پروژه انتقال آب از دریای عمان به استان اصفهان مهر سال ۱۴۰۱ آغاز و در دولت سیزدهم در ۲۴ نقطه با حضور ۱۴ پیمانکار اجرا شد.
مرحله دوم این پروژه نیز مهرسال ۱۴۰۲ با حضور رییس جمهور شهید در اصفهان آغاز شد که تاکنون ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
نظر شما