۳۰ پایگاه اورژانس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان آماده خدمت‌رسانی نوروزی است

سمنان - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان گفت: ۳۰ پایگاه اورژانس و ۶ مرکز بیمارستانی برای ارایه خدمات درمانی نوروز امسال در مناطق زیر پوشش این دانشگاه فعال است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، کامران قدس روز سه‌شنبه در نشست خبری در سالن همایش‌های ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بیان کرد: نوسازی ناوگان اورژانس این دانشگاه برای ارتقای خدمات ضروری است و انتظار می‌رود نگاه ویژه در این زمینه باشد.

وی افزود: مرکز پاسخگویی اورژانس به صورت متمرکز در مرکز تدین سمنان ایجاد شد تا به افراد نیازمند خدمات درمانی به بهترین نحو خدمات ارایه شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی سمنان با بیان اینکه آزمایش‌های دانش‌آموزان دچار مسمومیت دلالت بر نکته خاصی ندارد، اما هنوز اطلاع دقیقی در زمینه عامل نیست، یادآور شد: شماری از دانش آموزان بعد از چند ساعت مرخص شدند و پس از گذشت ۲۴ ساعت دانش‌آموزی در مراکز درمانی نماند.

قدس تصریح کرد: گروهی از متخصصان زبده سم‌شناسی برای بررسی عامل مسمومیت در مدرسه‌های کشور به دستور رییس جمهور مشغول فعالیت هستند.

خیز پنهان کرونا در استان سمنان در سایه سهل‌انگاری در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان با بیان اینکه مراجعه‌های سرپایی به مراکز درمانی تحت پوشش این دانشگاه سیر صعودی دارد، گفت: کرونا در مناطق زیر پوشش این دانشگاه سیر صعودی دارد و انتظار می‌رود آحاد جامعه به نکات بهداشتی از جمله استفاده از ماسک و تزریق واکسن کرونا اهتمام داشته باشند.

وی بیان کرد: اکنون ۳۸ نفر مبتلا به کرونا در مرکزهای درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بستری هستند که ۹ نفر آنان امروز بستری شدند و طبق گزارش‌ها ۱۲ نفر در آی‌سی‌یو تحت مراقبت ویژه قرار دارند.

قدس تاکید کرد: هر فرد بالای ۱۸ سال که ۶ ماه از آخرین تزریق دز واکسن کرونایش گذشته باشد باید برای تزریق دز بعدی واکسن مراجعه کند و انتظار می‌رود آحاد جامعه با انجام به موقع واکسیناسیون در حفظ حقوق شهروندی و کمک به کادر درمان در قطع زنجیره انتقال این ویروس منحوس همراهی کنند.

وی تصریح کرد: ۴۸۰ هزار نفر در شهرستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان (شهرستانهای سمنان، دامغان، گرمسار، مهدیشهر، آرادان و سرخه) ساکن هستند و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی با اهتمام ویژه از سوی دانشگاه علوم پزشکی در این مناطق پیگیری می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان گفت: جمعیت، پزشک خانواده و نظام ارجاع سه اولویت وزارت بهداشت و تمامی اولویت‌ها، متمرکز بر فرزندآوری و افزایش جمعیت است.

وی افزود: ۱۱ قرارگاه و ۶۹ ریزکمیته برای افزایش نرخ جمعیت و فرزندآوری در استان سمنان تشکیل شد که این نشست‌ها ۲۰۰ مصوبه داشت و ۸۵ درصد مصوبات اجرایی شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان اظهار کرد: برای تحقق پنجره جمعیتی و جوانی جمعیت فقط هفت سال فرصت است و باید در زمینه فرزندآوری همه دستگاه‌های اجرایی پای کار باشند.

قدس افزود: راه‌اندازی مهدکودک در دستگاه‌های اجرایی نقشی موثر در ترغیب بانوان کارمند به فرزندآوری دارد و باید این مقوله مهم اجرایی شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ۴۷۰ هزار نفر در ۶ شهرستان سمنان، دامغان، مهدیشهر، سرخه، گرمسار و آرادان تحت پوشش دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha