به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدرضا صادقی روز سهشنبه در نشست با اصحاب رسانه در سالن اجتماعات غدیر استانداری افزود: پذیرش شرکتهای پیشران استان سمنان بدون نوبت در بازار سرمایه، از جمله اهداف برگزاری دومین نشست سکوی تامین مالی از بازارهای سرمایه است.
وی بیان کرد: برگزاری بخش تخصیص برای تامین مالی شرکتهای دانش بنیان از بازار بورس و برگزاری رویداد آموزشی ارتقای سواد مالی در سه قشر دانشجویان، دانشآموزان و واحدهای تولیدی، در بازار سرمایه دنبال میشود.
شمار دانشبنیانهای استان سمنان به ۱۴۰ واحد رسید
وی بیان کرد: ۴۰ طرح دانش بنیان در نوبت ثبت قرار دارد و با ثبت این تعداد، شمار شرکتهای دانشبنیان استان به ۱۴۰ واحد میرسد.
صادقی تاکید کرد: در کنار پرداخت تسهیلات از سایر روشها برای تامین نقدینگی واحدهای تولیدی مانند بورس باید تلاش شود.
وی یادآور شد: برای مهار تورم باید حجم پول در بازار افزایش نیابد و برای این کار باید از دیگر روشها مانند اوراق گام، ال سی، اعتبار اسنادی و اوراق قرضه و بازار بورس برای تامین سرمایه استفاده کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان گفت: بورس یک از راهکار برای ممانعت از افزایش پول و جلوگیری از تورم و در نتیجه رشد تولید است.
حضور هفت شرکت استان سمنان با ۱۳ هزار میلیارد تومان ارزش سهام در بورس
مدیر بورس منطقهای سمنان گفت: هفت شرکت بزرگ استان با ارزش بازار ۱۳ هزار میلیارد تومان در بازار بورس پذیرفته شد و سهام این شرکتها داد و ستد میشود.
فاطمه امیرجان تاکید کرد: پذیرش واحدهای صنعتی در بازار بورس بر اعتبار کارخانه میافزاید و دارای مزایای مختلف است.
وی ادامه داد: سهولت در تامین مالی، سهولت نقدینگی و نقدشوندگی، معافیت مالیاتی، و افزایش قدرت چانهزنی شرکت، از جمله مزایای حضور واحد تولیدی در بورس است.
امیرجان، کارخانه های سیمان شاهرود، شکر شاهرود، شرکت فروسیلیس ایران در سمنان، و شرکت معدنی املاح در گرمسار، از جمله شرکتهایی هستند که در بازار بورس فعالیت دارند.
مدیر بورس منطقهای سمنان یادآور شد: شرکت معدنی املاح گرمسار با نماد شاملا، فروسیلیس ایران با نماد فروس، سیمان شاهرود با نماد سرود و شکر شاهرود با نماد قشکر در بازار بورس فعال است.
مدیرمنطقه بورس سمنان بیان کرد: ضرورت دارد اطلاعرسانی برای استقبال واحد تولیدی برای حضور در بورس تقویت و از این ظرفیت استفاده شود.
نظر شما