صاحب‌نظران در مسکو: فلسطین،‌ تنها نیست؛ جنگ را اسرائیل آغاز کرد

مسکو- ایرنا- جمعی از صاحب‌نظران مسلمان و مسیحی در نشست «دفاع از ارزش‌های انسانی و حقوق بشر در غزه» به میزبانی مسکو تأکید کردند که با وجود حمایت‌های همه‌جانبه آمریکا و دیگر کشورهای غربی از رژیم اشغالگر قدس، مردم فلسطین در مبارزه برای دستیابی به حقوق خود تنها نیستند.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، صاحب‌نظران در این نشست به میزبانی مرکز اسلامی مسکو برگزار شد، جنایات رژیم صهیونیستی در حمله به غیرنظامیان را محکوم کردند و بر لزوم حمایت قاطعانه کشورهای جهان از جمله جهان اسلام از حقوق مردم فلسطین و کاستن از دردها و مشکلات آنها طی بیش از هفت دهه گذشته از زمان شکل‌گیری رژیم صهیونیستی تأکید کردند.

صاحب‌نظران در مسکو: فلسطین،‌ تنها نیست؛ جنگ را اسرائیل آغاز کرد

راهی جز مبارزه برای فلسطینیان باقی‌ نمانده است
معاون پیشین دومای دولتی روسیه در سخنانی در این نشست گفت: در طول تاریخ‌، مبارزه برای آزادی و استقلال بدون خون ریزی و جنگ اتفاق نیفتاده است و برای فلسطینیان که حقوق آنها توسط اسرائیل و حامیان آن پایمال شده است، راه دیگری جز مبارزه باقی نمانده است.
سرگئی بابورین با طرح این پرسش که چرا اسرائیل، چنین در مقیاس وسیع اقدام به خون‌ریزی و کشتار غیرنظامیان می‌کند، اظهار داشت: این جنایات وحشیانه به خاطر آن است که آمریکا و اسرائیل فهمیده‌اند که دیگر بر جهان تسلطی ندارند.
وی با بیان اینکه صهیونیسم یک جریان بین‌المللی و جهانی است، تصریح کرد: صهیونیست‌ها می‌خواهند بر همه مردم جهان مسلط شوند.
رئیس حزب سیاسی اتحادیه جمعی ملت ها در ادامه به انتشار بیانیه این حزب در ارتباط با مسائل فلسطین در ۱۲ اکتبر ۲۰۲۳ (۲۰ مهر ۱۴۰۲) اشاره کرد و گفت:‌ از نگاه این حزب، صلح ممکن نیست مگر اینکه دولت مستقل فلسطین تشکیل شود.
وی ادامه داد: صلح در منطقه زمانی محقق می‌شود که دولت فلسطین با پایتختی قدس شرقی تأسیس شود و همه جهان، این دولت مستقل را به رسمیت بشناسند.
بابورین با اشاره به اظهارنظر دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری سابق آمریکا درباره انتقال سفارت این کشور از تل‌آویو به قدس، اظهار داشت: در این صورت، آمریکا باید سفارت خود در فلسطین نیز در قدس شرقی تأسیس کند.

صاحب‌نظران در مسکو: فلسطین،‌ تنها نیست؛ جنگ را اسرائیل آغاز کرد

اگر سردار سلیمانی نیست، او امروز صدها هزار سرباز و مطالبه گر دارد
این فعال سیاسی روسیه با انتقاد از رسانه‌های غربی که مبارزه مردم فلسطین برای دستیابی به حقوق از دست رفته آنها را با اتهاماتی همچون تروریسم مطرح می‌کنند، گفت: باید بین تروریسم و مبارزه برای آزادی وطن فرق قائل شد، همچنانکه ما روزگاری در روسیه برای آزادی کشورمان با نازی‌ها می‌جنگیدیم.
بابورین با بیان اینکه قلب ما از حوادث تلخ روزهای اخیر در فلسطین پر از درد و اندوه است،‌ گفت: از اینکه ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه اعلام کرد که فلسطین از خود دفاع و برای آینده خود مبارزه می‌کند، بسیار خوشحال هستم.
معاون پیشین دومای دولتی روسیه در ادامه گفت:‌ امروز اگر چهره اثرگذاری در منطقه و جهان به نام سردار قاسم سلیمانی در میان ما نیست و او به شهادت رسیده است،‌ اما خیلی خوشحال هستیم که حاج قاسم،‌ امروز صدها هزار سرباز و مطالبه‌گر دارد.
بابورین با ابراز امیدواری نسبت به تداوم حمایت همه کشورهای عربی و مسلمان از حقوق ملت فلسطین گفت: بهترین راه فراروی روسیه نیز حمایت از فلسطین خواهد بود.

صاحب‌نظران در مسکو: فلسطین،‌ تنها نیست؛ جنگ را اسرائیل آغاز کرد

لزوم حمایت قاطعانه جهان از مردم مظلوم فلسطین
عیسی عبدالله معاون سفیر فلسطین در مسکو نیز در این نشست با ابراز تأسف از شرایط دشوار فراروی مردم غزه به دنبال حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی، حمایت قاطعانه جهان به ویژه کشورهای اسلامی از مردم فلسطین را خواستار شد.
وی از کشورهای جهان خواست در نخستین فرصت، جنایات رژیم صهیونیستی در بمباران مناطق غیرنظامی فلسطین را متوقف کنند و به فاجعه انسانی ناشی از قطع برق و عدم دسترسی به ملزومات زندگی همچون آب و غذا و دارو پایان دهند.
معاون سفیر فلسطین در مسکو با اشاره به اینکه جنایات اسرائیل تنها محدود به مسلمانان نبوده و فجایعی نیز در کشتار مسیحیان رقم زده است، گفت:‌ امروز بیش از هر زمان دیگری، مردم فلسطین نیاز به حمایت مسلمانان و مسیحیان جهان دارند و ما با شما به مبارزه ادامه خواهیم داد و در آینده نزدیک، قدس شریف را آزاد شده از نیروهای شر خواهیم دید.

صاحب‌نظران در مسکو: فلسطین،‌ تنها نیست؛ جنگ را اسرائیل آغاز کرد

بمباران‌های شدید غزه برای کوچ اجباری فلسطینیان است
در ادامه این نشست، رئیس مرکز اسلامی مسکو با بیان‌اینکه تلخ‌ترین، دردناک‌ترین و طولانی‌ترین مسأله قرن، مسأله فلسطین است، گفت: هرچند در جنگ‌های بزرگ جهانی ده‌ها میلیون انسان قربانی شدند اما طولانی‌ترین تراژدی قرن کنونی، فلسطین است که طی یکصد سال گذشته از طرح تأسیس رژیم صهیونیستی و طی ۷۵ سال گذشته از اشغال رسمی فلسطین ادامه داشته است.
حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی بخت‌آور، ریشه اندیشه شکل‌گیری اسرائیل را برترپنداری نژادی قوم یهود و تخیل وطن یهودی دانست و با اشاره به سیر تاریخی شکل‌گیری رژیم صهیونیستی و مبارزات با اشغالگران قدس افزود: با کنار گذاشتن ایده شکل‌گیری دو دولت در فلسطین توسط صهیونیست‌ها، طی‌سال‌های گذشته فلسطینیان ساکن نوار غزه و کرانه باختری در حصار این رژیم هستند.
وی با اشاره به افشای طراحی اسرائیل در سخنان مقامات این رژیم و آمریکا مبنی بر کوچ اجباری فلسطینیان نوار غزه به مصر و کناره باختری به اردن، گفت: آنها هیچ حق حاکمیتی برای فلسطینیان قائل نیستند.
رئیس مرکز اسلامی مسکو گفت: بمباران شدید غزه نیز گویای آن است که مردم غزه را از سرزمین خود وادار به کوچ کند.
بخت آور خاطرنشان کرد: در مقطع کنونی، وظیفه انسانی ما حمایت از مظلومان فلسطین است و با توجه به طراحی صهیونیست‌ها و کشورهای غربی برای سلطه در منطقه، باید مانع از تحقق برنامه‌های آنها علیه ملت‌های منطقه شویم.

صاحب‌نظران در مسکو: فلسطین،‌ تنها نیست؛ جنگ را اسرائیل آغاز کرد

جنگ را اسرائیل آغاز کرد
فاطیما یژووا فعال اجتماعی و مدیر پایگاه اطلاع‌رسانی مقاومت نیز در سخنانی در این نشست با ابراز تأسف از جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه گفت: فلسطین، تنها نیست و همه آزادی‌خواهان و مسلمانان حقیقی جهان، طرفدار فلسطین و مدافع حقوق این ملت هستند.
وی با بیان اینکه جریان مقاومت در فلسطین، یک عملیات قهرمانانه انجام داده است،‌ افزود: در واقع جنگ کنونی را اسرائیل ۷۵ سال پیش آغاز کرده است و مردم فلسطین در این مدت، قهرمانانه برای آزادی سرزمین خود می‌جنگند و نبرد روزهای اخیر هم در ادامه این مبارزه سرافرازانه است.
یژووا در ادامه گفت: استقلال و آزادی فلسطین در گروی مقاومت است و وقتی که اسرائیل این کشور را اشغال کرده است، یک راه مبارزه باقی می‌ماند که آن، مبارزه جنگی است.
این بانوی روس در ادامه با ابراز تألمات روحی خود از وقایع غزه و مشکلات مسلمانان و مسیحیان ساکن در این منطقه گفت: این جنایت صهیونیست‌ها در تاریخ ثبت شد.
یژووا در ادامه با اشاره به فرمایش‌های مقام معظم رهبری و دبیرکل حزب الله لبنان گفت: مردم فلسطین، پیروز صحنه این جنگ خواهند بود.

صاحب‌نظران در مسکو: فلسطین،‌ تنها نیست؛ جنگ را اسرائیل آغاز کرد

گام‌های عملی برای حمایت از فلسطین برداشته شود
آلگ فومین رئیس بنیاد "روس آر" نیز در سخنانی در این نشست با ابراز تأسف از وقوع فجایع انسانی در فلسطین از جمله بمباران بیمارستان و مدرسه در نوار غزه گفت: جهان باید گام‌های ملموس‌تری در حمایت از فلسطین و محکومیت اقدامات تجاوزکارانه اسرائیل بردارد و موضوع فلسطین باید به محور و جلوه‌ای از همبستگی انسان‌های با ایمان در کره زمین تبدیل شود.
وی خاطرنشان کرد: باید بانگ و ندای اعتراض خود به اقدامات وحشیانه اسرائیل بلند کنیم.
این صاحب‌نظر روس در ادامه عملیات حماس در سرزمین‌های اشغالی را به لحاظ ویژگی‌های نظامی و اصل غافلگیری قابل توجه و گویای وضعیت واقعی رژیم تل آویو دانست.

صاحب‌نظران در مسکو: فلسطین،‌ تنها نیست؛ جنگ را اسرائیل آغاز کرد

بمباران شدید، گویای آن است که اوضاع تحت کنترل اسرائیل نیست
«عباس جمعه» روزنامه‌نگار بین‌المللی نیز در سخنانی در این نشست با ابراز تأسف از فاجعه انسانی در غزه گفت: شروع عملیات زمینی در نوار غزه برای اسرائیل فاجعه بار خواهد بود.
وی با بیان‌اینکه اسطوره ساخته شده درباره توانمندی نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در وقایع اخیر فلسطین فرو ریخت،‌ گفت:‌ بمباران شدید مناطق غیرنظامی در غزه، اعتراف صهیونیست‌ها به این موضوع است که اوضاع تحت کنترل آنها نیست و از این طریق، تلاش‌ می‌کنند اسرای خود که به نوار غزه منتقل شده‌اند را آزاد کنند،‌ اما این حرکت کاملا غیرمنطقی است.
این روزنامه‌نگار روس در ادامه اظهار داشت: اگر تلاش اسرائیل بر آزادی شهروندان این کشور در نوار غزه است، باید گام سازنده‌ای بردارد، نه اینکه این منطقه را بمباران کند.

به گزارش ایرنا، نیروهای مقاومت فلسطین از ۱۵مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات همه جانبه و بی‌نظیری با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی آغاز کرده‌اند.
رژیم صهیونیستی که در میدان نبرد با مقاومت فلسطین غافلگیر شده و شکست مفتضحانه‌ای را طی چند روز گذشته متحمل شده با اقدامی غیرانسانی تمام گذرگاه‌های غزه را بسته تا مقاومت فلسطین را ناگزیر به توقف عملیات دلاورانه «طوفان الاقصی» کند.
اشغالگران صهیونیست سه‌شنبه در اقدامی جنایتکارانه با بمباران بیمارستان المعمدانی غزه یکهزار فلسطینی را به شهادت رساندند.
عملیات طوفان الاقصی یکشنبه ۳۰ مهرماه ۱۴۰۲ وارد شانزدهمین روز خود شد. به دنبال ادامه پیروزی‌های کم نظیر توسط رزمندگان مقاومت در نبرد علیه رژیم صهیونیستی و در مقابل ادامه بمباران مناطق مسکونی و مراکز دینی و درمانی غزه از سوی بمب افکن های اسراییل که نشانه عجز صهیونیست‌ها است، تا شنبه ۲۹ مهرماه، نزدیک به چهار هزار و ۲۰۰ فلسطینی شهید شدند، جنایتی که غرب نیز شریک آن در فلسطین است.
وزارت بهداشت غزه همچنین شمار مجروحان تجاوزات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه را که با بمب های اهدایی غربی به ویژه آمریکایی در ۱۵ روز گذشته صورت گرفته را نیز بیش از ۱۳ هزار نفر و شمار مفقودین را نیز بیش از ۱۰۰۰ نفر اعلام کرده که بیشتر آنها کودک و زن هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha