به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاعرسانی دفتر امام جمعه اصفهان آیتالله سیدیوسف طباطبایی نژاد روز پنجشنبه در دیدار با شُماری از بانوان شاغل در استانداری و معاونان و مشاوران نهادهای دولتی استان افزود: تک فرزندی پیامدهای روانی و عاطفی بدنبال دارد و آسیبهای آن ابتدا متوجه تنها فرزند خانواده است.
امام جمعه اصفهان ادامه داد: محبت؛ بعنوان مهمترین ارزش و محور سلامت خانواده باید بین همسران با حساسیت مراقبت شود همچنانکه دین اسلام نیز در این زمینه آموزهها و توصیههای بسیاری دارد؛ از طرفی دوام خانواده با حرف و شعار محقق نمیشود و زن و مرد در این زمینه باید وظیفه خود را بدرستی انجام دهند و در محیط خانواده برای طرف مقابل آرامشگر باشند.
امام جمعه اصفهان اضافه کرد: به فرموده پیامبر اکرم(ص) از بهترین زنان کسی است که همسر خود را مسرور کند، همچنین در روایت دیگری تاکید شده است که مرد باید نسبت به همسر خود بیشترین گذشت و مهربانی را داشته باشد.
آیتالله طباطبایی نژاد، مهریههای سنگین، نبود تدبیر در زندگی، انتخاب نادرست همسر و ظاهربینی را موجب اختلاف و گسست در خانواده عنوان کرد و افزود: ریشه بسیاری از مشکلات خانوادهها بدلیل این است که زن و مرد وظیفه اسلامی خود را انجام نمیدهند.
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان افزود: اکنون تنها حکومتی که در دنیا نزدیکتر به اسلام است، نظام جمهوری اسلامی است که باید آن را حفظ کرد، اگرچه در برخی زمینهها باید تلاش کرد تا تضادها و نقصها به کمترین سطح ممکن برسد.
امام جمعه اصفهان افزود: التزام عملی به اسلام همان توجه به مسائل اعتقادی و پوشش اسلامی است که از سوی بانوان شاغل در ادارات و نهادهای دولتی در طول خدمت باید رعایت شود.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان نیز در این دیدار گفت: در هر ۱۷۰ دستگاه دولتی استان یک مشاور به نمایندگی از بانوان، مشکلات را احصاء میکند و به دفتر خانواده و بانوان استانداری ارجاع می دهد.
مرضیه استکی به رویکرد حمایتی دولت سیزدهم در حوزه زنان و خانواده اشاره و بیان کرد: تحکیم بنیان خانواده، تقویت و تعمیق باورهای دینی بانوان، ارتقاء سطح سلامت و بهداشت، افزایش نرخ باروری و اشتغالزایی زنان بطور ویژه در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: امسال یک درصد از بودجه دستگاههای اجرایی بطور ویژه به حوزه زنان و خانواده اختصاص داده شده است.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان گفت: «زیست عفیفانه در قالب الگوی سوم زن مسلمان» که از سوی رهبر معظم انقلاب نیز مورد تاکید قرار گرفته است در قالب برگزاری دورهها و کارگاههای مختلف در استان دنبال میشود.
مسوول بسیج جامعه زنان استان اصفهان نیز در این دیدار گفت: در موضوع زنان و خانواده مشکلی که وجود دارد این است که بیشترِ مردان به مسائل این حوزه توجیه نیستند و لازم است در این مورد به همه اعضای خانواده آموزش داده شود.
فاطمه باباسالاری افزود: در حوزه زنان و خانواده، موضوع جمعیت، الگوی سوم زن مسلمان، اشتغال خانگی، اقتصاد مقاومتی و اصلاح الگوی مصرف از مهمترین مواردی است که اکنون در بسیج پیگیری میشود.
همچنین معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه پیام نور استان اصفهان نیز با ارائه گزارشی از حضور بانوان در عرصه دانشگاه گفت: بیش از ۷۰ درصد از دانشجویان دانشگاههای پیام نور استان اصفهان بانوان هستند که برای رفاه این قشر تحصیلات مجازی و الکترونیک فراهم شده است.
صدیقه واعظیفر افزود: هشدارها در حوزههای مختلف داده و در این زمینه پژوهشهایی نیز از سالها قبل انجام میشود، اما مشکل این است که تنها در شرایط اضطرار و بحران به نتایج این تحقیقات استناد صورت میگیرد.
وی افزود: دانشگاه پیام نور استان اصفهان متولی میز مسائل جمعیت و خانواده است و پیشنهاد میشود با محوریت دفتر امور بانوان استان، دبیرخانه دائمی آن نیز راهاندازی شود.
به گزارش ایرنا؛ در این دیدار نمایندگان بانوان استان دغدغهها و مطالبات خود را بیان کردند.
نظر شما