مطالبات پرستاران مشهدی در نشست هم‌اندیشی پیگیری شد

مشهد- ایرنا- نشست هم‌اندیشی اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با گروه‌های پرستاری روز یکشنبه در راستای بررسی و پیگیری درخواست‌ها، مطالبات و مشکلات پرستاران برگزار شد.

به گزارش ایرنا، در این نشست دکتر محمود محمدزاده شبستری رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و اعضای هیات رییسه این دانشگاه، ضمن شنیدن درخواست‌ها و مشکلات نمایندگان گروه‌های پرستاری، نسبت به پیگیری و انعکاس مطالبات پرستاران به مسوولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قول مساعد داد.

علوم پزشکی مشهد پیشرو در پرداخت تعرفه پرستاری

مدیر اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز یکشنبه در این نشست گفت: این دانشگاه نسبت به بسیاری از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در پرداخت قانون تعرفه گذاری پرستاری، پیشرو است.

دکتر محمد صادقی افزود: با توجه به این که مطالبات سال گذشته سازمان‌های بیمه‌گر هنوز پرداخت نشده، اما نسبت به پرداخت مطالبات پرستاران در فروردین ماه امسال اقدام شده است که با تکمیل سامانه‌های پرداخت مطالبات آنان از فروردین ماه امسال به صورت قطعی خواهد بود و افزایش قابل توجه در میزان تعرفه خواهد داشت.

وی ادامه داد: همچنین بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، به زودی مطالبات نیمه نخست سال ۱۴۰۲ به طور قطعی تسویه می‌شود.

مدیر اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: بابت ترمیم نرخ اضافه کار و ۲ ‌برابر شدن آن، به رغم خلا قانونی از سه ماه قبل هر ماه ۱۰۰ میلیارد ریال از درآمدهای این دانشگاه در این مسیر هزینه شده است که به نوعی از درآمدهای بیمارستان‌ها برداشت شده است و این دانشگاه تنها دانشگاه علوم پزشکی کشور بوده که با تعهد شخص رییس این ترمیم را انجام داده است.

صادقی افزود: در راستای کاهش کمبود نیروی انسانی با حمایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز مجوز جذب ۲ هزار و ۸۴۰ پرستار از سوی سازمان استخدامی کشور دریافت شده است که به زودی مراحل جذب آن انجام می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه مدیریت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در یک سال گذشته با تمام توان در راستای حل مشکلات پرستاری حرکت کرده است، ادامه داد: درخواست‌ها و مطالبات پرستاران که در این نشست عنوان شده است به مسوولان وزارت بهداشت انعکاس می یابد تا نسبت به رفع و یا بهبود آن تدبیر شود.

تاخیر در پرداخت کارانه پزشکان و پرستاران کاهش یافت

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست گفت: پرداخت‌های پرسنلی در راستای افزایش رضایت مندی کارکنان حوزه سلامت و تامین معیشت پرسنل از جمله اولویت‌های اصلی این معاونت است که در سیستم مدیریتی جدید سعی شده است تا با پرداخت کارانه از منابع درآمدی دانشگاه بتوانیم گام موثری در این زمینه برداریم.

دکتر علیرضا مسلم افزود: در این راستا تاخیر در پرداخت کارانه پزشکان و پرستاران از ١۰ ماه به چهار ماه کاهش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: رقم ماهانه کارانه پزشکان و پرستاران و سایر پرسنل بیش از ۸۰۰ میلیارد ریال است که در طی یک سال گذشته بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال کارانه برای پرسنل در دانشگاه علوم پزشکی مشهد پرداخت شده و تعرفه پرستاری فروردین ماه توسط معاونت توسعه این دانشگاه در حال پرداخت است.

این مسوول با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد تنها دانشگاهی است که با استفاده از روش‌های قانونی توانسته اضافه کار ترمیمی واریز کند، افزود: تاکنون بیش از ۲۴۰ میلیارد ریال برای کادر پرستاری اضافه کار ترمیمی واریز شده است که اضافه کار ترمیمی خردادماه، اکنون در حال واریز به واحدها است.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با دارا بودن بیش از ۹ هزار دانشجو و افزون بر ۳۵ هزار کادر درمانی و بهداشتی اکنون به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور مطرح است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha