به گزارش ایرنا ، امین سلیمانی سهشنبه شب در نشست گروههای جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزش برابر استان افزود: با تخصیص این اعتبار بیش از ۱۳۴ هزار قلم کالای اساسی در راستای تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی تهیه و بین مدارس بر اساس فضاسنجی و نیازسنجی توزیع شده است.
وی با اشاره به اینکه استان دارای عقب ماندگی تاریخی است، گفت: نظام تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش استان نیز دارای ضعفها و عقب ماندگی زیاد است که با تشکیل گروهها و قرارگاه جهادی امید است که عدالت آموزشی در استان محقق شود.
به گفته وی، هماکنون ۷۰درصد مدارس استان فرسوده است و کمبود فضای آموزشی و فرسوده بودن مدارس در شهرکرد، لردگان و مناطق عشایری بسیار بالاست.
وی به بازنشسته شدن یکهزار و ۸۶۰ فرهنگی در مهرماه سالجاری اشاره کرد و گفت: رفع مشکلات و معضلات حوزه تعلیم و تربیت نیازمند کار جهادی است تا بتوان با کارهای جهادی و فعالیتهای جهادی در راستای برقراری عدالت آموزشی همگام با دولت گام برداشته شود.
۱۱۵گروه جهادی درقالب قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی فعالیت دارند
دبیر قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری از فعالیت ۱۱۵ گروه جهادی در استان خبر داد و گفت: در ایام عید امسال ۴۵ گروه جهادی به پنج هزار و ۸۰۰ دانشآموز خدمت رسانی کردند.
احسان طاهری افزود: در این مدت ۱۶۰ جهادگر رنگآمیزی ۱۷ مدرسه و ۵۶ کلاس درس را انجام دادند.
به گفته وی، در سال گذشته در قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر ۲۷۵ طرح اجرا شد.
طاهری با اشاره به موضوع جهاد آموزشی، افزود: در اسفندماه پارسال طرح جهادی احسان تعلیم و تربیت از سوی قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر آموزش پرورش استان با همکاری جمعیت فرهنگیان جوان و بنیاد احسان اجرا شد که این طرح تا پایان اردیبهشت ماه امسال ادامه دارد.
به گفته وی، در این طرح ۵۷۳ معلم جهادگر آموزش چهار هزار دانشآموز را انجام می دهند.
نظر شما