مرتضی ایزدیفر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مرکز کاریابی تخصصی دانشگاه صنعتی شاهرود نخستین واحد دانشگاهی در استان سمنان است که مجوز رسمی فعالیت از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دریافت کرده است.
وی با بیان اینکه مرکز کسب و کار اشتراکی نیز در این دانشگاه راهاندازی شد، ابراز کرد: این مرکز با هدف فراهم کردن محیط مناسب به منظور حمایت از هستههای دانشجویی و کسب و کار ایجاد شد.
ایزدیفر با بیان اینکه این دانشگاه حمایت از برنامههای مهارت افزایی از جمله اجرای طرح جامع مهارت آموزی دانشجویان را در دستور کار دارد، اظهار کرد: اداره کارآفرینی با هدف توانمندسازی دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاه صنعتی شاهرود برای ورود به بازار کار گامهای موثری برداشته است.
رییس دانشگاه صنعتی شاهرود از برگزاری بیش از ۶۵ دوره مهارت افزایی برای دانشجویان به ویژه مقطع کارشناسی خبر داد و گفت: این دورهها با وجود همهگیری کرونا و محدودیتهای ایجادشده، توسط اداره کارآفرینی این دانشگاه برگزار شد.
وی ادامه داد: در این راستا تفاهم نامههای همکاری با مراکز مختلف علمی و صنعتی از جمله مرکز فنی و حرفهای شهرستان شاهرود برای برگزاری دورههای مهارتافزایی دانشجویان با هدف افزایش توانمندی آنها و بهبود آمار اشتغال منعقد شد.
ایزدیفر با بیان اینکه رفع مسایل کشور به دست کارآمد دانشگاهها و مراکز علمی کشور محقق میشود، افزود: استفاده از ظرفیت استادان، نخبگان علمی و دانش آموختگان دانشگاهها راه برون رفت از مشکلات اقتصادی کشور است.
رییس دانشگاه صنعتی شاهرود با اشاره به اینکه بیش از هشت هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، بیان کرد: افزون بر سه هزار دانشجو در مقاطع ارشد و دکتری در دانشگاه صنعتی شاهرود مشغول به علم آموزی هستند.
به گفته وی، ۳۴۰ عضو هیأت علمی به صورت تمام وقت در این دانشگاه به فعالیت های پژوهشی و آموزشی میپردازند.
دانشگاه صنعتی شاهرود دارای چهار پردیس، ۱۴ دانشکده و بیش از هشت هزار دانشجو و ۳۴۰ عضو هیأت علمی است.
نظر شما